Turistické cíle ve východních Čechách

30.10.2012 12:18

 

Pokud chcete zažít den, či dva, či tři plné zábavy, nebo také déle, pak se přijeďte za námi podívat do Krkonoš, kde si můžete užít pobyt v přírodě, vzít si sebou kolo a projet se přírodou, či po cyklotrasách, nebo si terén projít pěšky a udělat si procházku, nebo se oddat sauně, či jiným procedurám. Můžete zde zavítat hlavně také v zimě, kde si můžete užít lyžování apod. Krkonoše hotely jsou zde pro vás připraveny nepřetržitě každý den v týdnu. Své ubytování si zde můžete zarezervovat předem po telefonu, či internetové domluvě. Věříme, že se vám zde bude líbit a určitě se k nám zajedete ještě jednou podívat a zavzpomínat na první dovolenou u nás.

Pokud však máte rádi více památky, než nějaké koupání ve vířivce a pocení se v sauně, pak zavítejte do východních Čech, například Hradecko má pro vás určitě spoustu zajímavých aktivit, které vás zaujmou. Můžete si zde pojít romantické zámky, kde minimálně jeden vás chytne za ruku a nepustí, můžete zde také navštívit skanzen, či se zajít podívat na pohyblivý betlém, nebo se projít po barokní kapli, či muži určitě ocení muzeum války. Ubytování východní Čechy je dostupné také s předstihem, že si jej můžete domluvit předem telefonicky, či přes internet.

Pokud jste již Hradecko navštívili, pak vám ještě můžeme nabídnout, že se můžete jet podívat do Hradce Králové. Ubytování Hradec Králové je také nepřetržitě k mání a navíc, opravdu to stojí za to. Pokud se někdy chystáte do Hradce Králové, pak si zde jistě jednu noc rezervujte, jelikož z naší Bílé věže je velice překrásný výhled na zapadající slunce a také vycházející. Pokud navštívíte Hradec Králové a propásnete tuhle podívanou, pak přicházíte o to nejlepší, co vám může tohle město nabídnout a to je škoda. Přijeďte a přesvědčte se.