Romantická dovolená pro každého

30.10.2012 12:19

 

Máte rádi romantická místa? Užíváte si romantickou atmosféru, hezké prostředí, dobré jídlo a pití? Přinášíme vám zajímavé tipy na místa, ze kterých budete nadšeni! Vaší první zastávkou by měl zcela jistě být Hradec Králové. Historické centrum tohoto starobylého města je jako stvořené pro romantické procházky ve dvou. Můžete se zajít podívat také na místní pamětihodnosti, nebo navštívit nějakou z kulturních akcí, která se ve městě pořádá.

Z Hradce Králové to není daleko do Dvora Králové nad Labem. Zde můžete navštívit místní zoo, Galerii Zdeňka Buriana, nebo Městské muzeum. Pokochat se můžete také řadou historických památek. Ve městě byste také mohli přespat. Ve městě je řada hotelů a penzionů. Pokud dáváte přednost komfortnějším hotelům, jednoduše si jejich nabídky vyhledejte na internetu, po zadání slov hotel Dvůr Králové.

Z oblasti východních Čech se druhý den můžete vydat do jižních Čech. Zde na vás kromě rybníků, kaprů a krásné přírody čeká také celá řada hradů a zámků, které rozhodně stojí za návštěvu. Tím nejkrásnějším zámkem je zámek v Hluboké nad Vltavou. Hluboká nad Vltavou je turisticky velmi oblíbené město. Kromě zámku zde najdete také golfové hřiště, zoo Ohradu a mnoho dalšího.